
Oslaďte si život, i když si zrovna hlídáte linii. Čekankový sirup sladí jako med, ale obsahuje o 95 % méně cukru. Dochuťte si s ním čaj nebo upečte dezert bez zbytečných kalorií. Objevte jemnou karamelovou chuť.
Díky zdravé vláknině inulinu čekankový sirup prospívá přátelským střevním bakteriím, a tak podporuje správné trávení. Navíc předchází vzniku zubního kazu.
Objevte jemnou karamelovou chuť čekankového sirupu a už nikdy nebudete potřebovat cukr.
V čem je čekankový sirup skvělý?
- Má nízký glykemický index.
- Obsahuje zdravou vlákninu inulin, která prospívá střevní mikroflóře.
- Nahradí cukr všude. Použijte ho do čaje, do jogurtu nebo do nízkosacharidového dezertu.
- Je bez lepku, bez laktózy a vhodný pro vegany.
- Chutná jemně po karamelu.