Tvarohový dezert s oříškovým krémem a ovocem

Připravte si rychlý, výživný a chutný dezert, který potěší celou rodinu. Spojení farmářského tvarohu, jemného oříškového krému a ovoce vás nadchne!

Suroviny:

  • 250 g farmářského tvarohu
  • 3 lžíce smetany (ideálně čerstvé)
  • 2 lžíce lískooříškového krému
  • 1-2 lžíce javorového sirupu (dle chuti)
  • hrst lyofilizovaných broskví
  • čerstvé hroznové víno na ozdobu

Postup přípravy:

  1. V misce smíchejte farmářský tvaroh se smetanou, aby byl krásně krémový.
  2. Přidejte lískooříškový krém a javorový sirup a vše důkladně promíchejte.
  3. Do směsi vmíchejte lyofilizované broskve.
  4. Rozdělte do skleniček nebo mističek a ozdobte čerstvým hroznovým vínem.
  5. Podávejte vychlazené. Dobrou chuť!

Přejeme příjemné mlsání!