Chlorella - dokonalá surovina pro doplněk stravy

Chlorella sama o sobě není vůbec chutná, ale pokud je správně dezintegrovaná, tak je pro náš organismus tím nejcennějším, co příroda vymyslela.

Látková přeměna se u člověka vyvíjela a geneticky kódovala tisíce let pod vlivem přírodní stravy. V průběhu posledního století však došlo k tak rychlým změnám v životním stylu, ve složení stravy i ve stravovacích návycích, že se tyto změny musely dostat s naším " naprogramovaným " metabolismem do rozporu.

Neodpovídající a nesprávná výživa je jednou z tzv. civilizačních chorob. Snad proto moderní věda tak usilovně hledá ideální potraviny a zdravé nutriční doplňky. Mikroskopické řasy tvoří základ přírodního potravního řetězce a zelená mikrořasa Chlorella jako čistý produkt přírody, má všechny předpoklady se jedním z takových doplňků stát.

Řasu chlorellu nelze podceňovat. Kromě toho, že umí na sebe vázat těžké kovy, čistit klky ve střevech, tak je nositelem všech možných důležitách látek, minerálů a vitamínů. Ne každý však přijde její chuti na chuť. A proto se český výrobce Queen Euniké Life rozhodl tuto superpotravinu mikronizovat a dát do doplňku stravy. Díky tomu ji mohou pohodlně konzumovat i ti, pro které je její hořká chuť nepříjemná.

Když už s ní chcete začít, je vhodné si dopřát 3-měsíční kúru Euniké for Man a Euniké for Woman.