Zdravá Pana Cotta bez cukru

Velmi chutný dezert panna cotta bez cukru, z matcha tea, kokosu a grass fed želatiny z volně se pasoucích zvířat.

Suroviny

Postup

Do menší misky nalijeme vlažnou vodu, povrch poprášíme želatinou a promícháme. Poté necháme 5 minut odležet. Do menšího hrnce vlijeme kokosové mléko, vanilku, případně dochutíme stévií, promícháme a na mírném plameni zahříváme. Do směsi přidáme želatinovou směs a mícháme, dokud se želatina úplně nerozpustí. V menším hrnku rozmícháme matcha tea se 2 lžícemi vlažné vody a hotovou směs poté vlijeme do hrnce a vše důkladně promícháme (směs nevaříme). Hotovou směs vlijeme do menších mističek a necháme alespoň 6 hodin v lednici.Potom vyklepeme z misky, ozdobíme malinami a zalijeme čokoládou.